Over

Hoe het begon!

Al van jongs af aan ben ik altijd zeer creatief geweest en toen ik mijn man leerde kennen en de steun kreeg om mezelf te ontplooien werden er veel hobbies gezocht en geleerd! Al vlug kwamen er kinderen bij en met een gezin van 3 kinderen zat het bakken er toch wel goed in, verjaardagsfeestjes en kerstfeestjes waren altijd de aanleiding om iets te bakken!

Sinds het lentefeest van mijn 2de dochter, is het dan ook de start geweest om mijn examen af te leggen als brood- en banketbakker! Eindelijk kon ik een hobby mooi uitbouwen tot een zeer leuk werk die ik met veel passie uitvoer!

Sinds september 2017 ben ik dan ook gestart met een extra scholing voor het maken van dessertkoekjes.

 

Nu kan en mag ik met heel veel passie gebak bereiden om jullie te verwennen!

En dit allemaal dankzij de grote steun van mijn gezin en familie.

Taarten afhalen in een huiselijke sfeer

Aangezien ik graag vertoef in het gezin en het belangrijk was om er ook te zijn voor hen, hebben wij gekozen om een paar uitbreidingswerken uit te voeren, een tweede keuken werd geplaatst waar de taarten worden gebakken, gevuld en afgewerkt. Aparte koelkasten en diepvries werden aangekocht zodat alles centraal staat voor Popomme. Daarom kan ik én het gezinsleven en mijn taartenbusiness combineren terwijl alles apart gehouden kan worden.

Daarom dus geen winkel maar een huiselijke sfeer!